iPhone 6 – iata ce-si doresc utilizatorii de la viitorul smartphone Apple

  iPhone 6 se apropie incet, dar sigur, de lansarea oficiala si diverse companii fac studii pentru a afla ce anume isi doresc utilizatorii de la viitorul smartphone al companiei Apple. Cei de la WalletHero au cel mai recent studiu si in imaginea de mai sus aveti rezultatele obtinute de catre companie dupa intrebarea unui numar de 1500 de persoane ce isi doresc de la iPhone 6.

  Dupa cum era usor de imaginat, autonomia bateriei ocupa prima pozitie cu un procentaj de 97%, implementarea unui ecran mai mare fiind plasata pe pozitia a doua cu 85%, in timp ce implementarea unei camere mai bune a adunat 73% din voturi. Un procesor mai rapid, posibilitatea de a utiliza carduri SD si aplicarea unui pert mai mic au obtinut mai putin de 50% din voturi, iar pe ultima pozitie regasim dorinta de a putea utiliza doua cartele cu iPhone 6.

  In baza zvonurilor aparute pana acum, 3 dintre primele 4 dorinte vor fi indeplinite de catre compania Apple, restul avand sanse destul de mici de implementare. Ca sa fiu sincer, rezultatele nu ar trebui sa uimeasca pe cineva deoarece stim cu totii ca autonomia bateriei primeaza la orice smartphone si era timp ca iPhone-urile sa aiba parte de o noua crestere a diagonalei ecranului.