Apple colaboreaza cu Intelligent Energy pentru a implementa celule energetice in viitoarele sale produse

  Autonomia bateriei este principala problema a unui iPhone, iar Apple stie acest lucru, asa ca anual incearca sa imbunatateasca marginal autonomia bateriei prin implementarea unor unitati de capacitate mai mare si a unor componente mai eficiente din punct de vedere energetic. Pentru viitor Apple are totusi o abordare diferita asupra problemei, asa ca ea ar colabora in momentul de fata cu o companie numita Intelligent Energy pentru a folosi celule energetice in viitoarele sale produse.

The technology could be rolled out in devices such as laptops and iPads, allowing them to run without being charged for days or even weeks…Intelligent Energy revealed upon floating that it bought a bundle of patents in tandem with a major ‘international electronics company’…It has kept the identity of its partner a closely-guarded secret. But a source, who has knowledge of the partnership, confirmed that Apple is the big name working with the Loughborough-based firm.

  Desi detaliile sunt sumare, cei de la Intelligent Energy dezvolta de ceva ani celule energetice care pot fi utilizate intr-o multitudine de produse, inclusiv cele eletronice de mici dimensiuni. Desi cei de la Intelligent Energy au o multitudine de produse energetice care sunt disponibile inclusiv pentru achizitie, e greu de spus ce ar putea implementa compania Apple intr-un iPhone sau o tableta iPad in viitor.

  Apple cauta de cativa ani solutii alternative de inlocuire a actualelor baterii din produsele sale, diverse brevete de inventie prezentand posibila utilizare a energiei solare sau a celulelor energetice, deci ne putem astepta la o schimbare radicala in curand.