Apple ocupa primul loc in topul companiilor americani in baza profitului si incasarilor generate de catre proprii angajati

  Apple a generat incasari de peste 150 de miliarde de dolari in cursul anului 2013 si se pare ca in 2014 isi va depasi recordul stabilit anul acesta, ea plasandu-se pe primul loc in topul companiilor americani in baza profitului si incasarilor generate de catre proprii angajati. In imaginea de mai sus aveti prezentat un top al celor mai mari 5 companii americane din IT si profitul/incasarile generate pentru fiecare angajat, Apple fiind plasata la o distanta considerabila de contracandidata sa, Google.

  Fiecare dintre cei 80.000 de angajati ai celor de la Apple genereaza 461.200 dolari profit in fiecare an fiscal, incasarile fiind de 2.128.400 dolari in aceeasi perioada de timp. Diferenta dintre numarul de angajati ai Apple si ale altor companii americane este destul de mare, insa Apple genereaza oricum mai multi bani decat ele, asa ca diferenta este pe deplin justificata in favoarea celor din Cupertino.