Prima Pagina Apple iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch – lansare amanata din cauza...

iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch – lansare amanata din cauza problemelor de productie

iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch si iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch - iDevice.ro 1

  iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch este unul dintre cele doua modele ale iPhone 6 pe care compania Apple urmeaza sa le lanseze pe piata in cursul acestui an, insa din pacate el nu va ajunge in magazine in acelasi timp cu iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch. Conform unui analist american cu informatii valide despre produse Apple lansate in trecut, iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va ajunge pe piata spre sfarsitul acestui an, sau abia in cursul anului 2015.

We think the 5.5-inch model will also have issues with the yield rate of in-cell touch panel and color unevenness of metal casing. Indeed, these problems will likely be even more complicated with a larger size. In addition, from a technical perspective, we don’t expect sapphire cover, used for the first time on the 5.5-inch model, will easily pass the drop test near term. We are conservative about 5.5-inch iPhone launching by end-2014.

  Se pare ca Apple are probleme foarte mari cu fabricarea ecranului de 5.5 inch al ecranului, marginile panourilor tactile in-cell refuzand sa mai functioneze, facand terminalul inutilizabil. Mai mult decat atat, partenerii Apple au probleme in a colora cum trebuie intreaga suprafata a carcasei iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, probleme similare fiind intalnite si in trecut pentru modelele anterioare ale terminalelor sale.

  In aceste conditii, lansarea iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar putea avea loc in cantitati mici la sfarsitul acestui an, sau la inceputul anului viitor, insa indiferent de situatie, Apple nu va avea cantitati mari ale produsului.

 • Cititor

  S-a gandit cineva ca poate doar se fac teste privind un ecran de 5,5 inch?
  Apple nu scoate hazardat un produs pe piata, pana nu e super testat si verificat. Cel putin in urmatorii 1-2 ani nu cred ca vom avea iphone cu 5,5 inch.
  Aceiasi poveste ca si cu iwatch-ul, despre care teoretic sunt zvonuri despre el de vreo 3 ani cred.

 • De unde stii ca nu le testeaza de cativa ani si acum au decis ca e momentul sa le aduca pe piata?

 • sorin

  @zaone
  putin probabil sa le testeze de cativa ani. Aple a fost refractara la idea de ecrane mari.O face tarziu, pt ca piata cere . de altel nici ecranul in-cell nu e folosit de cativa ani .

 • De unde stii tu ce si de cat timp testeaza ei in laboratoarele lor din Cupertino?

 • Sorin

  Daca testeaza de cativa ani, o sa il anunte in toamna chiar daca va avea intarziere in magazine 1-2 luni.

 • Atomic

  Ma intreb oare ce poti testa 5 ani la un telefon identic ca forma si continut dar cu ecran mai mare?
  Cum sa faca zoom la springboard?