iWatch ar putea avea vanzari record in primul an de disponibilitate pe piata

  iWatch este pregatit pentru lansare in cursul acestui an de catre compania Apple, iar analistii americani prezic deja faptul ca produsul celor din Cupertino urmeaza sa aiba vanzari record in primul an de disponibilitate. Previziunea se bazeaza pe faptul ca Apple are o baza extrem de loiala de utilizatori care ar putea cumpara intre 30 si 60 de milioane de unitati in primul an de disponibilitate pe pietele de pe intregul glob.

It’s that loyalty and the so-called “halo effect,” Huberty writes, not the current watch market, that will drive sales of the unannounced product that she (like everybody else) is calling the iWatch …

  Cifra de 30 de milioane de unitati estimata pentru vanzarile iWatch ar fi similara cu cea inregistrata de catre iPhone in primul sau an pe piata, insa in cazul iWatch Apple ar urma sa castige pana in 9 miliarde de dolari de pe urma sa. Cifra de 60 de milioane de unitati estimata pentru vanzarile smartwatch-ului este facuta in baza vanzarilor de tablete iPad si desigur ca incasarile ar fi duble fata de cele estimate initial.

  iWatch are potential de succes enorm multumita bazei de utilizatori de iDevice-uri cu care el ar urma sa interactioneze, Apple putand lansa un smartwatch ce ar avea capacitatea de a genera vanzari mai mari decat toate produsele similare la un loc.