Prima Pagina aplicatii handyDialer aduce noi functii pentru apelarea rapida a contactelor folosind un iPhone

handyDialer aduce noi functii pentru apelarea rapida a contactelor folosind un iPhone

  Daca ati fost vreodata nemultumiti de functionalitatea oferita de catre aplicatia Phone a iOS-ului, atunci incpand de astazi exista pentru voi in Cydia un nou tweak numit handyDialer care promite sa rezolve probleme voastre. In baza descrierii facute de catre dezvoltatorul tweak-ului, aflam ca el implementeaza in dialer-ul aplicatiei Phone o tastatura T9 care permite o cautare extrem de rapida a contactelor in baza numarului de telefon introdus in acea aplicatie.

handyDialer is a powerful tweak enhancing the MobilePhone app. handyDialer implements T9 keypad for MobilePhone app. There is no settings for handyDialer. After openning the MobilePhone app, you can see there’s a tiny search button on the upper left corner of the dialer view which is the switch to enable or disable the T9 keypad. By default it is on and you can click it to turn off T9 feature.

  Separat de aceasta functionalitate, handyDialer permite cautarea contactelor in aplicatia Phone folosind numele contactului pe care dorim sa il apelam, toate functiile sale putand fi dezactivate in orice moment. Tweak-ul are suport pentru o serie de limbi si permite editarea agendei de contacte direct din aplicatia Phone, asa ca avem parte de functionalitate avansata.

  handyDialer este disponibil pentru download la pretul de 4$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • csi02

  Mi se întâmplă doar mie sau mai întâmpină şi altcineva următoarea problemă: în momentul deschiderii Cydia şi accesarea oricărui Tweak, nu mai pot citi descrierea acestuia că automat mă redirecţionează către anumite aplicaţii din Appstore!
  Ceva indicaţii şi răspunsuri mi-ar fi de mare ajutor!
  Vă mulţumesc anticipat!

 • Laurentiu

  Am patit si eu. Sunt de la reclamele spam. Nu pe toate sursele face asa, doar pe unele, in general cele care contin tweakurile “crackuite”.

 • csi02

  Mie chiar şi în bigboss face aşa! 🙁