iPad Pro cu ecran de 12.9 inch ureaza sa fie lansata anul acesta pe piata

iPad Pro concept 2014 - iDevice.ro 5

  iPad Pro este o tableta cu ecran de 12.9 inch pe care compania Apple ar avea-o in momentul de fata in proces de dezvoltare in laboratoarele sale din Cupertino si China, ea urmand a ajunge pe piata pana la sfarsitul acestui an. Informatia vine de la o publicatie asiatica, care a oferit detalii si despre trei noi modele ale iWatch, toate produsele companiei americane fiind pregatite pentru o lansare ce ar trebui sa aiba loc anul acesta.

Moreover, in addition to the 9.7-inch and 7.9-inch iPad iPad mini, iPad Apple planning large 12.9-inch will also be launched in the end, all of the Apple tablet by three TPK fit, but for all fit and included in the LCD panel Revenue is expected to significantly drive revenue outbreak TPK second half.

  In urma aparitiei primelor zvonuri legate de lansarea iPad Pro, compania Samsung a lansat o tableta proprie cu ecran mai mare de 12 inch, ea neavand un succes chiar atat de mare. E greu de spus daca un produs Apple ar putea avea succes, chiar daca ea ar fi gandita pentru mediul educational si cel business, insa Apple a avut intotdeauna capacitatea de a isi face produsele populare, indiferent de categoria de clienti pentru care au fost dezvoltate.