iWatch – 3 modele sunt pregatite de catre Apple pentru lansare

  iWatch, celebrul smartwatch al companiei Apple, urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an si conform unor informatii noi aparute in China, trei modele ar fi pregatite pentru lansare. Primul model ar urma sa contina un ecran de 1.6 inch care nu va fi protejat folosind un panou din sticla de safir, in timp ce, celelalte doua modele ar avea ecrane de 1.8 inch care ar urma sa fie protejate folosind sticla de safir.

  Lansarea a trei modele diferite ale unui asemenea produs ar fi fost luata de catre compania Apple in ideea de a oferi o diversitate cat mai mare pentru potentialii clienti, fiecare fiind gandit pentru un anumit tip de profil in parte.  Acestea fiind spuse, cele trei modele ale iWatch ar putea intra in proces de fabricatie in cursul lunii noiembrie, lansarea putand avea loc la sfarsitul acestui an.

Articolul precedentTimberman – noul Flappy Bird pentru iPhone si iPad
Articolul următorWico i6 – prima clona iPhone 6 (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.