Prima Pagina Apple Volkswagen incheie un parteneriat cu Apple pentru a implementa CarPlay in propriile...

Volkswagen incheie un parteneriat cu Apple pentru a implementa CarPlay in propriile masini

Hyundai CarPlay - iDevice.ro

  CarPlay este un sistem lansat de catre compania Apple la inceputul acestui an, el fiind implementat in unele masini si permitand controlarea sistemului de entertainment al acestora folosind un iPhone. Desi Apple a convins un numar consistent de producatori de automobile sa implementeze CarPlay in propriile masini, iata ca Volkswagen s-a lasat convinsa putin mai greu sa implementeze aceasta tehnologie in propriile masini incepand cu anul 2016.

  Deocamdata cele doua companii nu sunt pregatite sa anunte oficial parteneriatul si nu se stie deocamdata in ce modele va fi el disponibil, insa ne putem astepta ca modelele ieftine sa nu il aiba. Volkswagen a fost unul dintre primii producatori de masini care a implementat suport pentru iPod-urile celor de la Apple, asa ca parteneriatul nu ar trebui sa uimeasca pe cineva, deci va fi interesant de vazut ce are pregatit compania Apple.

  • Ady

    Am revazut de curand filmul need for speed unde si-au facut mare reclama cu acest system car play si am vazut pe ecranul masinilor mult mai multe optiuni disponibile fata de imaginea de mai sus, de exemplu safari, face time, etc.

  • @Ady: Da, pai le vor implementa pe toate incet, incet.

  • Kla

    Cand Blackberry lansa anul trecut in luna Mai sistemul carplay (impreuna cu bentley) producatorii de masini habar nu avea de OS’ul lor QNX. Acum, vad ca se inghesuie toti catre carplay si tare curios sunt daca Apple ‘a furat’ acest concept sau l’a cumparat…