Eclipse implementeaza un mod de noapte pentru iOS, este compatibila cu iOS 7.1

  Eclipse este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, el fiind gandit in ideea de ne oferi posibilitatea de a implementa un „night mode” in iOS 7. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, aceasta modificare presupune aplicarea unui background negrul peste orice interfata a sistemului de operare iOS 7, iar aici vorbim atat despre aplicatiile native, cat si despre cele terte, sau despre interfata Springboard/LockScreen/Notifications Center-ului.

Black is the new White with Eclipse, a universal Night Mode for iOS. Tired of using your iPhone with that blinding, retina-burning snow white interface? Eclipse fixes that. 

This tweak features:

  • System-wide Night Mode
  • Customizable features (with more coming soon)
  • No winterboard needed!
  • Easily switch from Light or Dark mode<
  • Low resource usage

  Eclipse are un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings, iar prin intermediul sau putem activa sau dezactiva functionalitatea sa, partea cea mai interesanta fiind ca el nu functioneaza cu ajutorul Winterboard si ca teoretic el nu consuma multe resurse. Eclipse este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibila cu iOS 7.1.