Duritatea sticlei de safir este demonstrata intr-un nou clip Video

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=NskzEdF9PV0&w=580&h=370]

  Kyocera este primul producator de smartphone-uri mainstream care anunta utilizarea panourilor din sticla de safir pentru protejarea ecranelor viitoarelor sale smartphone-uri, demonstrand in acelasi timp cat de rezistent este acest material. In clipul video de mai sus aveti un panou din sticla de safir testat in comparatie cu un panou normal pentru protejarea ecranului, primul fiind mai rezistent la zgarieturi, dar si la impact.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=xCs7UE7dtxA&w=580&h=370]

  Desi producatori de smartphone-uri de lux, precum Vertu, folosesc sticla de safir de ceva vreme pentru a proteja acel tip de smartphone-uri, Apple ar putea fi prima companie mainstream care ar putea folosi aceasta tehnologie. In urma sa, alti producatori de smartphone-uri vor alege sa implementeze sticla de safir pentru ca marketing-ul din spatele utilizarii acestui material ii va convinge pe utilizatori ca el este mai bun decat orice altceva, chiar daca in final acest lucru nu va fi adevarat.

3 COMENTARII

  1. Am dat putin sub 1000 ron pe 3 cutite de ceramica de la Kyocera care se laudau ca sunt destul de elastice fata de restu, mai am doar unu (cel mai mic) cele mari s-au spart la taiere prin zgarciuri, tendoane asa ca deacum evit tot ce inseamna Kyocera.