Prima Pagina Apple Goophone i6 – clona iPhone 6 disponibila acum pentru achizitie

Goophone i6 – clona iPhone 6 disponibila acum pentru achizitie

Goophone I6 clona iPhone 6 - iDevice.ro

  Goophone i6 este o clona iPhone 6 despre care v-am vorbit cu doar cateva zile in urma, ea fiind cea de-a doua facuta pentru viitorul smartphone al celor din Cupertino. Goophone i6 are un ecran de 4.7 inch cu rezolutie 960 x 540 pixeli, procesor quad-core, camera principala de 13 megapixeli, 1 GB RAM si 8 GB spatiu de stocare, pretul sau de vanzare fiind de 160$ in China fara transport inclus.

  Desi vorbim doar despre o clona iPhone 6, veti observa in imaginea de mai sus ca dispozitivul seamana destul de bine cu tot ceea ce am vazut pana acum in machete pentru design iPhone 6. Acest terminal ruleaza o versiune modificata a Android-ului celor de la Google cu o tema iOS 8 aplicata peste interfata sa.

  Chiar daca nu vorbim despre un iPhone al celor de la Apple, aceasta clona este buna pentru a va pacali prietenii ca ati reusit sa cumparti un iPhone 6 inainte ca Apple sa il lanseze oficial, pretul mic fiind potrivit.

  • amfetamin

    Nici pe gratis nu mi-ar trebui asa ceva,nu stiu pe care prieten de al meu as pacali cu clona asta. Si chiar daca l-as pacali,tot nu m-as simti bine stiind ca nu e originalul.Plus ca ar trebui sa scot SIM-ul din 5S si sa-l bag in clona asta,care nici nu stiu ce fel de SIM are in el,micro sau nano…

  • Unu

    Amfetamin, tu asta urmaresti, sa iti arati smartphoneul la prieteni?

  • Amfetamin

    In caz ca n-ai citit articolul,zaone zicea ” Chiar daca nu vorbim despre un iPhone al celor de la Apple, aceasta clona este buna pentru a va pacali prietenii ca ati reusit sa cumparti un iPhone 6 inainte ca Apple sa il lanseze oficial, pretul mic fiind potrivit” . Iar eu in comment ziceam ca nu-i vad scopul ca sa ma laud cu o clona,dar tu se pare ca n-ai înțeles nimic.

  • Pingback: Prima clona iWatch va fi lansata in China | iDevice.ro()