Prima Pagina aplicatii Ninja UP! – un nou joc Gameloft disponibil in App Store

Ninja UP! – un nou joc Gameloft disponibil in App Store

0

  Ninja UP! este un joc disponibil din cursul zilelor trecute in App Store-ul companiei Apple, cei din Cupertino promovandu-l pentru toti fanii jocurilor produse de catre compania Gameloft. Dupa cum ii spune si numele, titlul are in centru un ninja pe care trebuie sa il ajutati sa atinga noi inaltimi incercand sa ocoleasca o multitudine de obstacole si inamici pe care cei de la Gameloft i-au amplasat in fiecare locatie.

Jump as high as you can with the most daring pixel ninja! Will you jump gradually and carefully, or shoot for the moon with wildly high leaps of faith? Bounce all over, but be sure to dodge enemies and obstacles. Flying ninjas, or even UFOs, will try to stop your ascent from the busy city to deep space! Will you kiss the sky, or kiss the pavement?

  Cu fiecare nivel nou pe care il veti parcurge va trebui sa atingeti noi altitudini pentru a descoperi tot ceea ce a implementat Gameloft pentru noi. Ninja UP! este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Ninja UP!

Gratuit

DESCARCA

Developer: Gameloft
Universala
Categoria: Games


Descriere: Jump as high as you can with the most daring pixel ninja!

Will you jump gradually and carefully, or shoot for the moon with wildly high leaps of faith

Bounce all over, but be sure to dodge enemies and o…


Dimensiunea aplicatiei este: 38.8 Mb