Prima Pagina Android Iata cel mai subtire smartphone de pe glob

Iata cel mai subtire smartphone de pe glob

  Daca acum cativa ani de zile Apple aplica iPhone-ului titulatura de cel mai subtire smartphone de pe glob, in momentul de fata cei din Cupertino cu greu pot concura cu producatorii anonimi de terminale Android. Conform unor informatii aparute in weekend, GN9005 este denumirea celui mai subtire smartphone de pe glob, el avand o grosime de doar 5mm, cu 0.5mm mai mica decat cea a dispozitivului care a detinut “coroana” inaintea sa.

  GN9005 are un ecran AMOLED de 4.8 inch cu rezolutie 720p, procesor quad-core de 1.2 GHz, baterie de 2050 mAh, 1 GB RAM si camera de 8 megapixelli, el fiind programat pentru lansare in cursul acestui an. Dupa cum puteti vedea deja din imagini, terminalul nu are un design extravagant, insa la o grosime atat de mica nici nu prea conteaza design-ul deoarece majoritatea utilizatorilor vor fi interesati de profilul sau si nu de altceva.

 • macheavel

  Tare

 • Goe

  Daca astia au pus o baterie de 2050, inseamna clar ca apple nu vrea!!

 • Mircea

  Foarte corect in ceea ce priveste bateria, astia de la apple vor in continuare sa cumparam cate 2 seturi de incarcatoare si evident o baterie externa.:-(((((

 • Olimpiu

  Eu de cand folosesc ap. de ras electric ma feresc de “lame”. Prefer sa-mi stea bine in mana, sa fie de incredere, decat sa fie cel mai cel. Nu de alta, dar o sa-i concuram pe sovietici, care aveau pana si cel mai mare pitic din lume. 🙂

 • kelu

  hm! oricum iphone-ul mai e si limitat din multe puncte de vedere !a-si fi renuntat cu mult timp in urma la el , daca nu a-si fi pus foarte mare accent in privinta gps-ului si softului destul de stabil ,zic eu ,e ciudat sa te tina atat de putin bateria ,tinand cont ca suntem totusi in 2014!!!

 • sorin

  Allview soul x2: 5,5mm

 • Robert

  La un momemnt dat le vr subtia asa de mult incat o sa poti taie paine si alte cele cu telefonu