Prima Pagina Apple iPhone 6 – data si pretul de lansare apar intr-un material promotional,...

iPhone 6 – data si pretul de lansare apar intr-un material promotional, operatorii din China testeaza deja unitatile

  Conform celor mai recente zvonuri, iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va intra in productie in cursul acestei saptamani la partenerii Apple, lansarea sa urmand a avea loc in toamna acestui an. Desi nu s-a stiut pana acum sigur data la care va avea loc lansarea iPhone 6, un flyer promotional descoperit in acest weekend in China dezvaluie faptul ca atat iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, cat si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch vor fi lansate pe 19 septembrie.

  Data propusa de acest flyer este logica, este in concordata cu ceea ce v-am spus eu cu doar cateva saptamani in urma si ar putea fi aleasa de catre Apple, daca ne uitam la strategia companiei din anii trecuti. Separat de data, materialul promotional, al carui producator nu este cunocut, dezvaluie faptul ca  pretul iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch ar fi 851$, in timp ce pretul iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar fi de 1000$.

  Avand in vedere ca preturile de vanzare prezentate sunt foarte mari, e greu de spus daca terminalul este promovat de un operator, insa se pare ca Apple ar fi trimis deja in China primele unitati pentru testare la operatorii de telefonie mobila. Chiar daca preturile par exagerate, data de lansare pare a fi cat se poate de credibila in lumina actiunilor Apple din anii anteriori.

 • Mihai

  Afisul acela promotional este fake. Wallpaperul este cel de la iOS 7. Normal ar fi sa fie cel de la iOS 8, pentru a promova si sistemul. E ca si atunci cand vedeam afise cu iphone 5s ruland iOS 6

 • Vorbim totusi de China, tara in care nu se pune chiar atat de mult accent pe detalii de genul asta. Dar ar putea fi in aceeasi masura fake.

 • Dr. X

  Pretul pentru modelul de 4,7, desi mare, este apropiat de pretul afisat si pe *******, adica 650 euro, adica tot undeva pe la 850$.

 • Matzero

  Daca apple scoate telefon de 5.5 eu vi-l cumpar tuturor de aici cadou !!! Astea sunt numai aberatii.

 • Lucian P.

  @Matzero s-ar putea sa ai dreptate dar, in caz contrar, as vrea sa fiu primul beneficiar al gestului tau. 😛

 • Vergea Marian Cristinel

  Matzero nu promite lucruri de care nu te poti tine :))