Prima Pagina Apple Apple imbunatateste functionalitatea Siri, nu reuseste sa depaseasca Google Now

Apple imbunatateste functionalitatea Siri, nu reuseste sa depaseasca Google Now

  Lansand Siri in versiune beta in 2011, compania Apple a anuntat ca asistentul va fi imbunatatit de-a lungul timpului pentru a oferi cea mai buna functionalitate pentru utilizatori, iar oamenii lui Tim Cook se tin de cuvant. Testand Siri in decursul ultimilor 2 ani cu iOS 6 si iOS 7, analistii americani au descoperit ca functionaltiatea asistentului personal s-a imbuntatit simtitor de-a lungul timpului, insa nu este mai buna decat cea a Google Now.

  Dupa cum puteti vedea in imaginile acestui articol, diferentele dintre cei doi asistenti sunt mici, fiecare avand punctele sale forte sau slabe, insa per total Google Now-ul celor de la Google iese invingator. E greu de spus daca acest trend se va pastra in viitor pentru cei noi asistenti, insa pana una alta, se pare ca Apple mai are de lucru in ceea ce priveste imbunatatirea functionalitatii Siri.

  • Sorin

    Sunt sigur ca si in cazul google maps, firma nu mai lucreaza de zor la google now sau google maps, pe cand Apple de cand au recunoscut problema cu Maps cred ca este prioritate si din cate am inteles in fiecare zi la ora 15 se modifica problemele raportate. Deci in maxim 2 ani cred ca daca se tin cei de la Apple vor depasi si la aceste 2 capitole

  • alex alexandru

    nu inteleg cum google now e mai bun daca siri a fost lansat (desigur in varianta beta) mai repede ca el…..