MacBook Air EFI Update a fost lansat de Apple, rezolva unele probleme de functionare

  In cursul noptii trecute compania Apple a lansat un EFI Update pentru MacBook Air-urile puse in vanzare in cursul anului 2011, el avand rolul de a rezolva unele probleme de functionare ale acestora. Mai exact, update-ul rezolva o problema “rara” care forta ventilatoarele MacBook Air 2011 sa functioneze la viteza maxima in mod inutil, chiar si in situatia in care nu exista load mare pe procesor.

This update is recommended for MacBook Air (Mid 2011) models. This update addresses an issue where systems may take longer to wake from sleep than expected and fixes a rare issue that may cause fans to run at full speed after waking from sleep.

  Separat de aceasta schimbare, update-ul rezolva si o problema care impiedica MacBook Air-urile sa reporneasca in mod corect dupa intrarea in sleep mode, update-ul fiind indicat pentru instalare pe OS X 10.9.2 sau versiuni mai vechi.  Update-ul poate fi instalat prin sistemul Software Update.

1 COMENTARIU

  1. Salut, de 4 ori tot instaleaza asta si apoi tot apare in updates… A instalat cineva asta? Prima oara dupa instalate, a zis ca restarteaza si a ramas inchis, dupa 2 min. am apasat pe power on, a pornit si arata ca e acelasi update. Am facut update, de data asta fara sa-l deranjez, dupa instalate sta inchis aprox. 5 min si apoi porneste. Dar si de data asta zice ca tre refacut update-ul. Am tot facut asta de 5 ori..,

    Deci, sa nu-l atingeti pana cand nu termina el, ca poate asa l-am busit eu,