Prima Pagina Apple Screen Envy – Samsung ataca din nou iPhone-ul intr-un nou spot publicitar...

Screen Envy – Samsung ataca din nou iPhone-ul intr-un nou spot publicitar (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QSDAjwKI8Wo&w=580&h=370]

  Continuand seria de spoturi publicitare in care ataca iPhone-ul companiei Apple, cei de la Samsung au publicat in cursul noptii trecute un spot TV in care critica Apple pentru evitarea implementarii unui ecran mare in iPhone. Numit Screen Envy, spotul publicitar ne spune ca Samsung foloseste ecrane mari pentru smartphone-uri de doi ani de zile si ca Apple urmeaza sa o faca abia acum prin terminalul iPhone 6 ce va fi lansa tin toamna.

  Ca sa fiu sincer, cred ca acest spot publicitar nu face altceva decat sa creeze si mai mult interes pentru ceea ce va lansa Apple in toamna, pentru ca foarte multi abia asteapta sa vada iPhone 6, zvonurile de pana acum sugerandu-ne ca ne asteapta o schimbare majora.

 • irsp

  Dragut din partea celor de la Samsung sa anunte ca un iPhone cu ecran mai mare urmeaza sa fie lansat.

 • Andrei

  Salut Zaone, iti citesc cu placere articolele de 4 ani de zile, chiar daca de vreo 2 nu mai am nici o treaba cu Apple. Acum 4 ani cand au inceput cei de la Samsung sa aiba ecrane de 4-4.7inch toata lumea era …. waaa palete de ping-pong, mai bine iti iei tableta etc. Acum, dupa 4 ani, face si Apple miscarea cu ecrane mai mari. Cred ca e o intarziere destul de mare fata de Samsung. A ramas foarte mult in urma. Parerea mea este ca in momentul in care iPhone-ul nu va mai fi de fitze, probabil isi va injumatati cota de piata. Oricum deciziile trebuie luate la timpul lor pentru ca in momentul in care le ia Apple, s-ar putea sa fie prea tarziu.

 • Cms

  Iphone va fi intotdeauna “de fite” pt simplul motiv ca scoate un produs nou la 2 ani si unic, nu mai multe modele ca alti producatori… Adevarat, cu scimbari mici de design, poate ceva adaugat la hardware si un os stabil cu alte iconite sau grafica de copii cu dizabilitati ( de asta exista jailbreak)… Acum doar urmeaza trendul cu diagonala mare, nimic altceva (parerea mea inca). Dar cu toate astea, enorm de multi oameni sar cu miia de euro cum apare asa zisul “model nou”…. Deci va fi in continuare de fite si vandut ca atare (vezi articolele cu nr de bucati ordonate de apple spre productie).

 • astalis

  @Andrei, tu esti un simplu consumator, pe cand acolo se investesc milioane de dolari in studii de piata, R

 • catalin

  Andrei nu te stresa.Nu-ti fa tu griji pt compania Apple ca sunt saracii una dintre cele mai mari companii de pe glob in conditiile in care telefoanele lor au doar 4 inchi.este posibil sa vanda cel putin la fel de bine ,daca nu cu mult mai bine (parere personala si nu numai) noile dispozitive ce vor urma si vor avea display mai mare.Era normal ca apple sa aduca pe piata produse cu dimensiuni cerute de piata.4.7 e sa zicem un display decent pt un smartphone in 2014(eu oricum nu as vrea un iphone mai mare de atat ever) iar 5.5 pt cei care doresc un produs din gama phablet.Bineinteles ca si 5c/5s de 4 inchi in cont vor exista pe piata pt cei ce doresc sa ramana la dimensiunea asta.Asa ca noi sa fim sanatosi si tu daca consideri ca Samsung sau alt brand te multumeste atunci nu vad de ce ti-ai face griji pt declinul Apple

 • allin

  E mare si prost …

 • bogdan

  din varuful muntelui nu poti urca mai mult… urmeaza caderea… cat sa mai pacaleasca lumea… n ar fi prima data…