Prima Pagina Apple Apple este actionata in judecata de catre 20.000 dintre proprii angajati

Apple este actionata in judecata de catre 20.000 dintre proprii angajati

  Desi este o companie care se mandreste cu respectarea drepturilor angajatilor sai din intreaga lume, compania Apple este a fost actionata in judecata de catre 20.000 dintre proprii angajati care sustin exact contrariul. Conform acestora, compania Apple nu le ofera indeajuns de multe pauze de masa/relaxare si cecuri finale de plata, incalcand in acest fel codul muncii aflat in vigoare in California.

  Actiunea in judecata a fost introdusa in instanta in cursul anului 2011, insa abia acum a fost extinsa pentru a include plangeri a 20.000 de angajati si fosti angajati ai celor din Cupertino. Apple a fost actionata in judecata si in trecut de catre angajati nemultumiti de modul in care sunt tratati de catre companie, insa se pare ca aceste probleme nu au fost rezolvate, in ciuda faptului ca Tim Cook sustine cu indarjire respectarea drepturilor angajatilor la locul de munca.

  • maricel

    Tim cook daca el este poponar il doare de angajati el finanteaza poponari ca peste tot angajati primesc salari mici si batae de joc Apple stie sa se laude mereu cu cistigurile fabuloase in romania oriunde te uiti vezi mai multe android decit iphone , si eu am iphone da tot cu gindu sunt spre un android

  • Adrian

    Putine companii recompenseaza munca pe masura !!
    Maricel, hai sa ne luam un HTC One M8 ! E supeer !