Prima Pagina Apple iPhone 5C continua sa genereze vanzari puternice pentru Apple

iPhone 5C continua sa genereze vanzari puternice pentru Apple

iPhone 5C romania

  iPhone 5C a fost lansat in toamna anului trecut de catre compania Apple, iar in ciuda criticilor indelungi aduse atat de catre analisti cat si de catre consumatori, terminalul continua sa uimeasca. In conferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q3 2014, Tim Cook a dezvaluit faptul ca iPhone 5C a inregistrat o crestere in vanzari mai mare decat cea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut pentru iPhone 4S, aflat in aceeasi pozitie mid-tier.

  Mai mult decat atat, cresterea in vanzari inregistrata de iPhone 5C este mai mare decat cea inregistrata de modelele high-end in anii trecuti fata de modelul pe care l-au inlocuit. iPhone 5C a fost privit intotdeauna ca “oaia neagra” din oferta companiei Apple, insa optiunile colorate par sa fi atras un numar foarte mare de clienti catre cei din Cupertino si e greu de crezut ca aceste modele vor fi scoase curand din oferta Apple.

 • Lucian P.

  Vrajeala ieftina. O sa vedeti ca nu mai continua cu seria C.

 • Unu

  Vanzarile multumitoare ale iPhone 5C sunt o dovada a faptului ca materialul carcasei (plastic) nu reprezinta un motiv serios de a refuza sa cumperi un smartphone. Important este ceea ce poate face produsul respectiv…

 • Adioff

  Telefonul nu e rau ! E un iPhone 5 cu spatele din plastic , sincer nu arata rau , este ok . Exista multe persoane care apreciaza un telefon colorat ( tineretul de sex feminin ) .

 • Radu C

  @adioff este un iphone 5 chiar putin mai bun (baterie putin mai buna si camera putin mai buna-soft) si fara problemele de semnal care mai pot aparea la un iphone 5 ( avand antenele in interiorul capacului de plastic)

 • Relu

  exact! si LTE pe toate benzile.. acum am 4S, dar in 4-6 luni o sa fac upgrade la 5C..

 • tibi

  Am 5c, este rezistent, arata bine, mult mai rezistent decat 5 care dupa 2 ani m-a parasit fara sa ma anunte.

  Fara sa fiu atras de culoare cel alb este absolut decent .