Prima Pagina Apple OS X Yosemite, MacBook Air Retina Display 12 inch si un iMac...

OS X Yosemite, MacBook Air Retina Display 12 inch si un iMac 4K sunt pregatite pentru toamna

2

  In cursul acestei dimineti v-am spus ca Apple nu intentioneaza sa lanseze iOS 8 si OS X Yosemite in acelasi timp, compania pregatind conferinte separate pentru cele doua sisteme de operare. Pentru OS X Yosemite cei de la Apple pregatesc o conferinta in luna octombrie in care vor prezenta noul produs, el urmand a fi lansat pana la sfarsitul acelei luni pentru toti posesorii de Mac-uri.

  Apple intentioneaza sa lanseze ultima versiune beta a OS X Yosemite pe data de 29 septembrie, in timp ce pe 10 octombrie versiunea GM ar trebui sa ajunga la dezvoltatorii de aplicatii. Pana la sfarsitul lunii octombrie OS X Yosemite va fi lansat oficial, insa el nu va veni singur, ci impreuna cu o serie de Mac-uri noi, dar probabil si cu mult asteptatul iWatch despre care tot auzim informatii.

  MacBook Air Retina Display va fi lansat toamna aceasta de catre Apple si urmeaza sa includa un Retina Display de 12 inch, el urmand a fi mai subtire si mai usor decat actualele modele. Deocamdata Apple nu a definitivat denumirea pe care urmeaza sa o poarte acest produs, insa avand in vedere ca se situeaza intre actualele modele ale MacBook Air, e greu de crezut ca va utiliza o alta denumire pentru el.

  Separat de acest Mac, Apple se pregateste sa lanseze inclusiv un iMac echipat cu un ecran cu rezolutie 4K, sau poate un Cinema Display cu aceasta rezolutie.Lansarea unui mac sau ecran cu rezolutie atat de mare vine in sustinerea noului OS X Yosemite a carui interfata a fost gandita special pentru a fi afisata in toata “splendoarea” la rezolutii inalte oferite de catre ecranele 4K.

 In OS X Yosemite Apple intentioneaza sa includa si noi versiuni ale aplicatiilor iMovie si Final Cut Pro, ambele urmand a avea suport pentru clipuri video 4K.