iOS 8 beta 4 – iata cum il poti instala FARA UDID inregistrat

  iOS 8 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple in cursul zilei de luni, el aducand o serie de noutati interesante pe care vi le-am prezentat in acest articol. Incepand cu iOS 8 beta 3 compania Apple a dezactivat sistemul care bloca posibilitatea de a activa un iPhone, iPad sau iPod Touch in iOS 8 fara UDID inregistrat, multi utilizatori reusind sa-si foloseasca terminalele cu aceasta versiune a sistemului de operare.

  Mai jos aveti procedura care trebuie urmata pentru a instala iOS 8 beta 4 fara UDID inregistrat, insa desigur ca nu am verificat-o, nu va pot confirma ca va functiona 100% sigur cu terminalul vostru si o utilizati pe propria raspundere.

Instalare iOS 8 beta 4 fara UDID inregistrat

 1. Descarcati iOS 8 beta 4.
 2. Faceti un backup terminalelor voastre printr-o conectare la calculator sau prin iCloud.
 3. Conectati-va iDevice-ul la calculator daca nu ati facut-o inca. Desi nu este obligatoriu, puteti introduce terminalul si in int DFU Mode.
 4. Acum tinand apasata tasta Shift in Windows sau Alt in Mac, apasati butonul Check for Update, selectati ipsw-ul pentru iOS 8 beta 4 si asteptati.
 5. La finalul procedurii veti primi un mesaj in iTunes care va spune ca update-ul a fost facut si ca terminalul va fi repornit. Apasati ok si deconectati iDevice-ul de la calculator. Aceasta procedura nu activeaza terminale codate in iCloud si nu decodeaza iPhone-uri.

  Dupa finalizare aprocesului ar trebui sa puteti utiliza iOS 8 fara probleme. Daca procedura nu functioneaza, Apple dezactivand in trecut terminale cu iOS beta fara UDID activ, iDevice.ro va poate ajuta sa sa inregistrati UDID-ul, iar in aceasta pagina gasiti detalii.

26 COMENTARII

 1. Merge sigur? Ca am jailbreak pe 7.1.2, sa nu renunt aiurea la jailbreak..si pe urma sa am ce vorbi singur a cauta si instala din nou tot ce am nevoie….

 2. Mergea si inainte sa instalezi IOS 8 BETA 1,2,3 cu metoda mentionata mai sus,nu este nici o noutate asta numai ca dupa restart iti cere UDID inregistrat.

 3. “odin” merge perfect dar trebuie sa DECONECTEZI cablu atunci cand iti apare mesajul in iTunes ca device-ul se va restarta in 10 secunde, daca nu-l deconectezi cei de la Apple te verifica prin iTunes si nu il activeaza, dar deconectand-ul el isi face procesul de final si vede operatiunea ca pe un update normal, folosesc IOS 8 beta 4 ( nu am UDID inregistrat) fara nici-o problema pe i5s

 4. e o metoda mai simpla reinstalati ios 7.X.X clean printr un restart il activati ca un nou telefon,apoi ii da ti update la ios 8 cu tasta Shift si ati terminat merge sigur testat fara UDID inregistrat asa am facut la toate versiunile beta

 5. Pe ipad air nu merge, da eroare 14 cand incepe sa instaleze softul si se blocheaza. Apoi trebuie facut restore la ios 7.1.2 ca sa il poti folosi in continuare. Am incercat doua downloaduri de pe doua site-uri diferite, doua cabluri de date, doua calculatoare, am verificat sa fie ultima versiune de itunes.

 6. Am instalat astazi IOS 8 beta 4 fara UDID si va pot spune ca IPhonul aproape ca ia foc la propiu, se incinge al naibii de tare la utilizare normala pe wi fi si mai ales pe 3G. In rest nu sunt mari probleme cu exceptia unor aplicatii care nu vor sa se deschida. Astept versiunea finala, sper sa fie in regula cu ea…

 7. @puiule, degeaba ai idevice, “stirile” si metodele astea de instalare sunt aceleasi de cand exista iOS beta, asta se intampla cand ai iphone/ipad/ipod pentru facebook(desi si de acolo afii fara sa vrei), selfies si candycrush…

 8. @Alin I. confirm ceea ce ai zis, pe iPad Air dă eroare 14. Există vreo rezolvare??

  Ultima parte din report aveți aici:
  [10:15:06.0334] ==== end of device restore output ====
  [10:15:06.0393] AMRAuthInstallDeletePersonalizedBundle
  [10:15:06.0460] Restore completed, status:14
  [10:15:06.0460] Failure Description:
  [10:15:06.0460] Depth:0 Error:AMRestorePerformRestoreModeRestoreWithError failed with error: 14
  [10:15:06.0460] Depth:1 Error:The operation couldn’t be completed. (AMRestoreErrorDomain error 14 – Failed to handle message type StatusMsg)
  [10:15:06.0460] Depth:2 Error:The operation couldn’t be completed. (AMRestoreErrorDomain error 14 – failed to restore image)