Angry Birds Transformers apare in primul trailer oficial (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ExD-ZX-Z_Ds&w=580&h=370]

  Angry Birds Transformers este un nou joc dezvoltat de catre Rovio in colaborare cu compania Hasbro, el fiind conceput avand la baza povestea celebrei serii de benzi desenate/desene/filme Transformers. In clipul video de mai sus puteti vedea primul trailer oficial lansat pentru noul joc si in el vedem celebrele pasari Angry Birds transformate in celebrii autoboti pe care i-ati vazut in atatea filme din seria Transformers.

  Noi vom avea posibilitatea de a controla o multitudine dintre aceste personaje aflate intr-o lupta apriga cu porcusorii verzi, reprezentati prin adeptii lui Megatron. Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansat acest nou joc al celor de la Rovio, insa avand in vedere ca tocmai a fost lansat un film din seria Transfomers, cu siguranta nu vom astepta continuarea sa inainte ca Angry Birds Transformers sa fie disponibil in App Store.

Articolul precedentApple isi pastreaza pozitia de lider pe piata tabletelor
Articolul următorOS X Yosemite public beta a fost lansat de catre Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.