Prima Pagina Apple Iata care companii din asia produc cele mai importante componente ale unui...

Iata care companii din asia produc cele mai importante componente ale unui iPhone

4

  Dupa cum prea bine stiti deja, componentele iDevice-urilor noastre sunt produse in Asia de catre diversi parteneri ai celor de la Apple, asamblarea dispozitivelor avand loc in aceeasi regiune de catre doua companii separate. Camera frontalaeste fabricata de catre Largan Precision si Genius Electronic Optical, ecranele sunt produse de catre Sharp, LG Display si Japan Display, microprocesoarele sunt produse de catre Samsung, carcasa metalica de catre Catcher si Foxconn, iar tot cei de la Foxconn se ocupa de asamblare.

  Apple plateste miliarde peste miliarde de dolari anual acestor companii pentru fabricarea terminalelor iPhone, ele producand peste o suta de milioane de unitati in fiecare an. Acestea fiind spuse, Apple este dependenta de Asia pentru fabricarea iPhone-urilor sale, iar acest lucru nu se va schimba prea curand.

4 COMENTARII

  1. Mai zicea cineva pe aici ca nu are incredere in chinezi , jumatate din telefon e produs de mana chinezeasca restul tot din Asia chiar daca e proiectat in Usa tot chinezarie putem deduce ca e :)))

  2. Chinezii fac si lucruri bune. Acolo depinde de costul de productie si de marca. Daca se cere ieftin si de catre firme noname -> chinezarie ieftina si proasta. Daca se cere de catre apple, sony, etc -> o chinezarie de marca la o calitate de marca

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here