Prima Pagina Apple Tabletele iPad genereaza mai multi bani decat Yahoo, Facebook sau Twitter la...

Tabletele iPad genereaza mai multi bani decat Yahoo, Facebook sau Twitter la un loc

  Va spuneam acum cateva ore ca iPhone-urile genereaza mai multi bani decat unele dintre cele mai mari companii americane, iar acum vine randul sa privim incasarile generate de catre tabletele iPad. Apple a vandut 13.2 milioane de tablete iPad in Q3 2014 generand incasari de 5.89 de miliarde de dolari, mai mult decat o parte dintre cele mai cunoscute si mai populare companii de pe glob.

  Conform unui grafic facut de catre cei de la slate, tabletele iPad au generat mai multi bani decat Yahoo, Facebook, LinkedIn, Twitter, Groupon si Tesla la un loc, iar aceasta teste o realizare cu adevarat impresionanta. Practic tabletele iPad inca aduc multi bani in conturile companiei Apple in ciuda scaderii interesului vis-a-vis de ele, iar graficul de mai sus demonstreaza cat se poate de bine cat de multi bani pot genera produsele de succes.

 • dana

  … Si twitter la un loc (nu ,,sau”)!

 • Tot ce e in dreapta e combinat ca sa adune incasarile generate de iPad.

 • dana

  In text este folosită corect conjunctia copulativa “si”
  In titlu, in mod incorect este folosită disjunctia “sau”, in condițiile in care atat textul cât si contextul se raportează la un total comparativ intre un cumul de entitati ( ce nu pot fi enumerate prin intermediul disjunctiei “sau” ) si o entitate unica – referirea vânzărilor de iPad

 • dana

  Asta e

 • dana

  Este incorect sa folosești disjunctia “sau” in locul conjunctiei copulative “si”, când te raportezi la expresia “la un loc”! Ma refer la titlu, pentru ca in text este folosit corect “si”!

 • dana

  Nu e corect din punct de vedere gramatical! In text este folosit corect “si”!