Prima Pagina aplicatii Coduri Postale – aplicatia care te ajuta sa gasesti rapid codurile postale...

Coduri Postale – aplicatia care te ajuta sa gasesti rapid codurile postale din Romania

iphone 8 precomanda emag banner

 

  Coduri Postale este o aplicatie disponibila din cursul saptamanii trecute in App Store pentru Romania, iar cu ajutorul sau putem descoperi rapid codurile postale din tara noastre direct dintr-un terminal iPhone. Aplicatia functioneaza fara o conexiune de internet si detalii suplimentare va las sa descoperiti in descrierea sa, aplicatia fiind disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store.

iphone 8 precomanda emag romania

Aplicaţia “Coduri Postale” va ajuta la găsirea codurilor poştale de pe teritoriul României fără a necesita conexiune la internet. Permite căutarea unei străzi sau localitaţi având codul poştal, dar şi viceversa, găsirea unui cod poştal după stradă sau localitate. De asemenea oferă o metodă rapidă de selectare a unei străzi sau localităţi în funcţie de locul în care te afli. Pentru a fii oricând la dispoziţia ta, poţi adăuga codurile pe care le utilizezi frecvent la favorite sau le poţi împărtăşi prietenilor tăi.

Pretul initial:
Numele:
Coduri Postale

Gratuit

DESCARCA

Developer: Mobileworks Commu…
Categoria: Productivity


Descriere: Aplicaia “Coduri Postale” va ajuta la gsirea codurilor potale de pe teritoriul Romniei fr a necesita conexiune la internet. Permite cutarea unei strzi sau localitai avnd codul potal, dar i viceversa, gsire…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.6 Mb


emag revolutia preturilor articole
 • villman89

  Varza…iese din aplicatie pe iphone 5, 7.1.2

 • GD

  Pai cump. iphone…nu ala din carton

 • lorentzo

  Adevarat..iese din aplicatie

 • irsp

  Mai degraba telefonul vostru e varza. Am incercat pe iPhone 5 cu 7.1.2 fara jailbreak, iar aplicatia functioneaza, nu da crash.

 • attilar1

  In sfarsit mai apar si aplicatii folositoare…