Prima Pagina Apple Apple amana inceperea productiei iWatch

Apple amana inceperea productiei iWatch

  iWatch, binecunoscutul smartwatch al companiei Apple, pare sa fie departe de a intra in productie in vederea lansarii pe piata. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, unul dintre partenerii companiei Apple sugereaza faptul ca productia iWatch nu va incepe pana in Q4 2014, adica dupa data de 1 octombrie, o lansare in luna noiembrie sau octombrie parand a fi ceea ce isi doreste Apple.

  Partenerul Apple a vorbit in cursul zilei de ieri despre incasarile pe care urmeaza sa le aiba in Q3 2014, iar ele nu vor fi atat de mari precum se credea initial, tocmai pentru ca Apple a amanat inceperea productiei iWatch. Apple a amanat cu un intreg trimestru fiscal inceperea productiei acestui nou produs propriu, iar partenerii companiei ar urma sa produca pana in 6 milioane de unitati in 2014.

 Apple ar intampina diverse probleme in procesul de fabricare al viitorului sau smartwatch, asa ca pentru lansarea iWatch va trebui sa mai asteptam cateva luni bune.

 • iulius

  iWatch-ul este ceva complicat pentru ca nu are rost sa fie un miniiphone pe mînă.Trebuie sa fie altceva,ceva complementar pentru iphone părerea mea.In plus designul trebuie sa fie deosebit si subtire.Bateria trebuie sa tina citeva zile…Complicatii apar intotdeauna la asa ceva!

 • Silviu

  @iulius:
  Profund..

  Reformulez ce-ai spus, dar in anul 2007:

 • melody

  sa se incarce din miscarea mainii, din diferenta de caldura emanata de mana.
  sa vibreze la fiecare mesaj/apel.
  sa gaseasca iphone-ul cu care il imperechezi printr-o simpla apasare/comanda
  sa poti vedea cine te suna, apoi sa iei telefonul sa vorbesti, sau sa vb de pe ceas ca un handsfree

  sa fie conectat prin bluetooth sau NFC

  sa faca si comanda la pizza sau prajituri, in functie de pulsul tau