bluePill implementeaza functii noi pentru aplicatiile Facebook si Facebook Messenger

  bluePill este un tweak disponibil din cursul zilei de ieri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, el implementand o multitudine de functii pentru aplicatiile Facebook si Facebook Messenger. Conform informatiilor oferite de catre dezvoltator, aplicatia imbunatateste in mod substantial functionalitatea celor doua aplicatii disponibile in App Store, deblocand in acelasi timp si o serie de optiuni secrete disponibile in mod normal doar angajatilor companiei Facebook.

This is the all-in-one social toolbox you’ll be glad to carry in your settings panel. Activate and enable features. Lock-on settings to remain always on. Mask your online presence and even save battery life by shutting off services you don’t regularly use! 

  Mai exact, bluePill permite utilizarea Facebook in mod “invizibil”, permite dezactivarea unor servicii pentru a imbunatati autonomia bateriei, permite dezactivarea indicatoarelor pentru mesajele citite, permite utilizarea aplicatiei pe intregul ecran, permite dezactivarea indicatorului de scriere si multe, multe alte optiuni indisponibile in mod normal pentru noi.

  bluePill este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia, insa are disponibila si o optiune care permite testarea sa gratuita.