iPhone 6 si iPhone Air – noi componente prezinta diferentele design-ului celor doua terminale

  iPhone 6 si iPhone Air sunt denumirile sub care sunt prezentate iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch de catre cei care furnizeaza detalii despre viitoarele dispozitive, iar astazi vedem noi componente ale lor. Prima imagine prezinta butonul Home cu Touch ID al iPhone 6 si iPhone Air, componenta fiind diferita la cele doua modele, insa diferita si fata de cea utilizata pentru iPhone 5S.

  Conform sursei, iPhone Air urmeaza sa aiba un design usor curbat, iar butonul Home este special gandit pentru a se potrivi acestei noi forme. Desigur ca vorbim despre un zvon care  a tot fost prezentat in ultimele luni pe internet, insa nu a fost sustinut vreodata cu dovezi suficient de credibile, iar acest buton Home nu face aprte dintre ele, asa ca ramane sa vedem daca iPhone Air va fi curbat sau nu.

  In final avem senzorul de proximitate al iPhone 6 si iPhone Air, aceasta componenta fiind diferita de cea a iPhone 5S, Apple alegand sa nu o mai conecteze de senzorul foto al terminalului. In final stim ca iPhone 6 va fi lansat in toamna acestui an, insa zvonurile prezentate pana acum cu privire la posibila data de lansare nu indica o perioada comuna privind aducerea sa pe piata.