Cainii pot invata inclusiv cum sa foloseasca tablete iPad

  Cainii pot fi dresati sa faca o multitudine de lucruri, insa un dresor de caini din SUA s-a gandit ca si-ar putea invata cainii sa foloseasca inclusiv tabletele iPad ale celor de la Apple. Folosind mancare, ca si stimulent principal, Anna Jane Grossman a reusit sa dreseze un caine pentru a folosi o tableta iPad a celor de la Apple si in imaginea de mai sus puteti vedea cum este pregatit totul.

  Cu o macheta a unei tablete iPad pe care este aplicat unt de arahide si recompense oferite pentru interactiunea cu ea, dresoarea a reusit sa convinga cainele sa foloseasca o tableta iPad reala. Desi vorbim despre animale care interactioneaza cu tabletele, dresoarea sustine ca niciun produs al celor de la Apple nu a fost stricat in timpul orelor de dresaj, iar veterinarii considera ca intreaga actiune este benefica pentru aceste animale.

  Pentru a ajuta cainii sa interactioneze cu tableta, dresoarea a folosit so o serie de aplicatii disponibile in App Store, Big Words fiind una dintre ele. Desi nu toata lumea este de acord ca acest tip de dresaj este eficient, in final experimentul facut de catre Grossman s-a dovedit un succes si probabil va fi replicat in alte zone de pe glob.