iOS 8 beta 5 a fost lansat de catre Apple!

  iOS 8 beta 5 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri fiind disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS si nu numai. Noua versiune a sistemului de operare vine la exact doua saptamani distanta de iOS 8 beta 4 si probabil va aduce o serie noua de schimbari pentru terminalele noastre.

  iOS 8 beta 5 poate fi instalat de catre toti cei care au deja iOS 8 beta 4 prin sistemul Software Update, instalarea prin intermediul iTunes fiind deasemenea posibila. Teoretic puteti instala iOS 8 beta 5 fara UDID inregistrat urmand acest tutorial, insa daca doriti o procedura mai simpla, iDevice.ro va poate ajuta si detalii gasiti in aceasta pagina.

5 COMENTARII

  1. […]   iOS 8 beta 5 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, iar in website-ul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii, compania americana detaliaza toate schimbarile mai putin cunoscute. Vorbim despre modificari facute in ideea de a rezolva diverse probleme de functionare sau de a schimba modul in care functioneaza anumite optiuni ale sistemului de operare, aceste noutati nefiind de obicei vizibile, insa avand un impact foarte mare asupra sistemului de operare. […]