iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar putea avea un procesor mai rapid decat iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch

8

iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch auriu gri argintiu - iDevice.ro

   iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, iar daca este sa dam crezare unui zvon recent, atunci compania ar putea implementa in el un procesor mai rapid decat in iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch. In baza unor informatii obtinute de la partenerii Apple, analistul sustine ca Apple ar putea aplica in cazul celor doua modele ale iPhone 6 o strategie similara cu cea utilizata pentru iPad.

  Mai exact, procesoarele pentru iPad sunt cu 100 MHz mai rapide decat cele implementate in iPhone-uri, iar anul acesta s-ar putea intampla exact acelasi lucru. Separat de procesor, Apple ar putea utiliza si un chip grafic mai potent, exact precum in cazul tabletelor iPad, procesul de fabricatie al chip-urilor din iPhone 6 putand fi deasemenea diferit.

  Atat pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, cat si pentru iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, Apple ar urma sa foloseasca un chip A8,  insa deocamdata vorbim despre informatii neconfirmate. In aceeasi idee, ambele modele ale iPhone 6 ar putea avea panouri tactile diferite cumparate de la producatori diferiti, asa ca deosebirile dintre cele doua terminale ar putea fi mari.