Bioshock pentru iPhone si iPad a fost anuntat de catre 2K Games (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=6-cBYfqXQCU&w=580&h=370]

  Bioshock este unul dintre cele mai bune jocuri pentru PC/console lansate vreodata, iar dezvoltatorii sai il vor lansa inclusiv intr-o versiune pentru iPhone si iPad, pe care o aveti prezentata in clipul video de mai sus. Din pacate grafica jocului va fi inferioara pentru a putea rula in conditii bune pe iDevice-urile noastre, insa jocul va pastra experienta originala conceputa de catre dezvoltatorii sai.

BioShock delivers a true triple-A first-person shooter game experience on the iOS platform, by sending players on an underwater adventure to explore the submerged Art Deco city of Rapture, fighting deranged survivors of a failed objectivist utopia and genetically modifying their own DNA to gain superhuman powers.

  Partea si mai proasta a intregii lansari este ca dezvoltatorii de la 2K Games intentioneaza sa ofere jocul la un pret cuprins intre 10$ si 30$, deci practic vorbim despre o cotatie usor mai mica decat cea pentru jocul dedicat celorlalte platforme. Deocamdata nu se stie data la care Bioshock pentru iOS va fi disponibil, insa pana la sfarsitul anului el va fi disponibil pentru download in App Store.