Apple inregistreaza ca marca Healthkit pentru o multitudine de produse, inclusiv iWatch

iOS 8 HealthKit - iDevice.ro

  In iOS 8 compania Apple a implementat o aplicatie numita Health, ea permitandu-ne sa monitorizam o multitudine de informatii despre fitness, sanatate si nu numai, totul folosind senzorii iDevice-urilor. Aplicatia Health este controlata de un framework numit Healthkit, iar compania Apple a depus recent in SUA si Europa cereri de inregistrare ca marca a denumirilor software-ului sau, printre produsele detaliate pentru compatibilitate fiind si iWatch.

List of goods and services Health, fitness, exercise, and wellness sensors, monitors and displays; medical apparatus and devices… Horological and chronometric instruments; watches; clocks; timepieces; chronographs for use as timepieces; chronometers; watchstraps; watch bands; cases for watches, clocks, and horological and chronometric instruments; parts for watches, clocks, and horological and chronometric instruments; jewelry.

  Aceasta este prima oara cand compania Apple face legatura dintre Healthkit si iWatch, insa putini mai credeau acum ca viitorul smartwatch al celor din Cupertino nu va putea comunica, cu aceasta aplicatie. iOS 8 va fi lansat in toamna de catre compania Apple si va contine aplicatia Health, insa in lipsa unui iWatch ea va prelua informatii numai din iDevice-urile actuale ale celor de la Apple, dar si din dispozitive terte cu diversi senzori inclusi.

  Separat de aceste cereri de inregistrare ca marca, Apple a depus cereri de inregistrare ca marca a denumirii iWatch in diverse tari de pe glob, iar acum nu facem altceva decat sa asteptam pentru a vedea cand va ajunge intr-adevar produsul la noi.