Apple va incepe sa inlocuiasca ecranele stricate ale iPhone 5S si in Apple Store-urile din Europa

inlocuire ecran iPhone 5S

  Acum cateva saptamani de zile v-am spus ca Apple urmeaza sa inceapa sa inlocuiasca ecranele terminalelor iPhone 5S inclusiv in propriile Apple Store-uri, iar acum va spun ca programul va ajunge si in Europa. Conform unor angajati ai Apple, incepand de lunea viitoare compania Apple va permite angajatilor din Apple Store-urile europene sa inlocuiasca pe loc ecranele stricate ale terminalelor iPhone 5S si iPhone 5C, fie ca reparatia se face pe baza de garantie sau nu.

  In SUA inlocuirea unui ecran costa aproximativ 150$, asa ca in Europa ne putem astepta la exact acelasi pret, insa in euro, avand in vedere ca Apple face de obicei o conversie in raport de 1:1. Acest program al companiei Apple s-a bucurat de un succes mare in perioada in care a fost activ in SUA si Canada, iar acum europenii vor putea beneficia de el pentru a isi rezolva rapid problemele de garantie.

1 COMENTARIU

  1. Face conversie de 1:1 pentru ca din pacate cu 100 de dolari in USA faci cam ce faci in Europa cu 100 de Euro.Spun din pacate deoarece am luat teapa mutindu-ma in Europa fiindca eu am facut conversia ca la schimbul valutar!