iPhone 6 ar putea avea parte de o lansare intarziata din cauza problemelor de productie

iPhone 6 concept iulie - iDevice.ro 8

  iPhone 6 este pregatit de cateva luni pentru lansare de catre compania Apple, iar din pacate se pare ca asteptarea noastra ar putea fi prelungita. Conform unor informatii aparute astazi, partenerii companiei americane ar avea mari probleme in a fabrica suficient de multe unitati ale iPhone 6 pentru o lansare oficiala in luna septembrie a acestui an, panoul tactil cu tehnologie in-cell si carcasa fiind componentele ce ingreuneaza productia.

  Aceasta nu este prima oara cand aflam despre problemele de productie ale iPhone 6, dar se pare ca numai in cazul iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ele ar fi suficient de mari pentru a forta compania Apple sa stabileasca o lansare pentru anul viitor. Desi partenerii Apple au incercat e parcursul mai multor luni de zile sa rezolve problemele de productie ale iPhone 6, iata ca in final totul s-ar putea finaliza cu o intarzire a lansarii.

  Desi nimeni nu stie sigur daca Apple va lua o decizie de acest gen, un zvon aparut saptamana trecuta indica faptul ca iPhone 6 ar putea fi lansat la jumatatea luni octombrie.

1 COMENTARIU

  1. mda… o sa-i dea in judecata pe samsung pt. intarzierile astea… gasesc ei vina la altcineva sau e vrajeala lor de ani de zile de care voi nu va mai saturati sa scrieti si noi nu ne mai saturam sa credem. Apple este o companie foarte buna dar se bazeaza pe marketing si zvonuri mult prea mult. Cam cum te bazezi tu pe 9to5… 🙂