Un britanic foloseste Find My iPhone pentru ucide hotul care a furat iPhone-ul fiului sau

Find My iPhone

  Find My iPhone este serviciul dezvoltat de catre compania Apple pentru posesorii de iDevice-uri in ideea de a ne ajuta sa localizam un iPhone, iPad sau Mac furat sau pierdut. Acest serviciu a fost utilizat in multiple ocazii pentru a recupera iDevice-uri furate sau pierdute in SUA si alte zone de pe glob, a fost utilizat pentru a salva oameni aflati in pericol, insa un britanic s-a folosit de el pentru a il ucide pe hotul care i-a jefuit propriul fiu.

  In drumul spre casa de la un McDonalds din apropiere, fiul britanicului a fost jefuit de catre un hot care l-a amenintat cu un cutit cerandu-i terminalul iPhone din mana. Folosind Find My iPhone, tatal copilului l-a gasit pe hot si i-a cerut sa-i returneze terminalul iPhone, insa acesta din urma l-a amenintat cu un cutit, asa ca tatal l-a ucis pe hot intr-un exces de furie.

  Hotul si-a folosit cutitul pentru a-l ataca pe tatal copilului, ranindu-i un ochi, insa acesta si-a folosit propriul cutit pentru a-l injunghia in mod repetat pe hot. In urma incidentului barbatul si-a pierdut ochiul injunghiat si va fi condamnat dupa ce si-a recunoscut vinovatia, sustinand ca a actionat in legitima aparare. Din pacate cazurile de acest gen pot deveni extrem de periculoase si daca vi se fura vreodata un iPhone, este prudent sa anuntati politia si sa evitati sa incercati sa-l recuperati singuri.