Illumine7 schimba complet interfata iOS 7 pentru iPhone si IPad

  Illumine7 este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar dupa cum puteti observa din imaginea de mai sus, ea isi propune sa aduca o schimbare substantiala pentru interfata sistemului de operare. Tema contine cateva zeci de iconite pentru aplicatiile native ale sistemului de operare, sau pentru cele terte, insa vine si cu schimbari importante pentru interfata celorlalte meniuri sau elemente grafice.

Illumine is about redesign and consistency. It’s about getting a design that reflects itself onto other designs, and making it so that the design is built out of what surrounds it. I did tried to go for nice vibrant colors and still keeping it looking like a redesign where even non-themed apps can still look appealing next to Illumine.

  De la LockScreen si pana la Control Center, tema aduce schimbari importante inclusiv pentru interfata anumitor aplicatii native, asa ca veti avea parte de o modificare substantiala prin instalarea sa. Illumine7 este disponibila pentru DOWNLOAD din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.