Facebook: cum opresc autoplay pentru clipuri video ?

  Acum cateva luni de zile v-am spus ca aplicatia Facebook a implementat o functie autoplay pentru clipuri video care porneste automat acele clipuri in momentul in care le vizualizam in timeline. In ultimele luni functia a fost modificata pentru a permite un control avansat, iar avand in vedere ca multi dintre voi s-au intrebat cum opresc autoplay pentru clipuri video in Facebook, acum veti afla optiunea dea mai simpla de a face acest lucru.

  Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aplicatia Settings si din meniul principal sa navigati in Facebook>Settings>Auto-play, iar mai apoi sa alegeti una dintre cele trei optiuni prezente acolo. Alegand optiunea On veti face auto-play pentru clipuri video la vizualizare in timeline indiferent ce conexiune de internet aveti, alegand optiunea Wi-Fi Only veti face auto-play pentru clipuri video doar cand sunteti conectati la o retea Wi-Fi, iar optiunea Off va dezactiva complet auto-play-ul.

  Acestea fiind spuse, este recomandat sa dezactivati complet auto-play pentru clipuri video in aplicatia Facebook si sa le priviti doar in momentul in care doriti.