Iata cum poti folosi aplicatia Facebook pentru chat fara Facebook Messenger

Facebook Messenger - iDevice.ro

  Saptamana trecuta v-am spus ca Facebook a inceput sa le impuna utilizatorilor obligativitatea de a folosi aplicatia Facebook Messenger pentru chat cu prietenii proprii, interfata de chat fiind dezactivata in aplicatia Facebook. Desi v-am spus ca tweak-ul FBNoNeedMessenger va permite sa evitati aceasta masura luata de catre Facebook daca aveti jailbreak, insa astazi am o solutie care va ajuta sa evitati Facebook Messenger chiar si daca nu aveti jailbreak.

Cum folosesc aplicatia Facebook pentru chat fara Facebook Messenger si fara jailbreak ?

  1. Deschideti aplicatia Facebook si accesati meniul de chat.
  2. Daca Facebook va obliga sa instalati aplicatia Facebook Messenger, atunci apasati butonul de instalare a aplicatiei.
  3. Acum deschideti rapid aplicatia App Store si opriti procesul de instalare al Facebook Messenger. Aplicatia descarcata partial poate fi stearsa sau pastrata.
  4. Acum reveniti in aplicatia Facebook si ar trebui sa puteti accesa fara probleme interfata de chat. Daca procesul nu functioneaza cu aplicatia Facebook deschisa in Background, atunci o puteti inchide dupa ce apasati butonul de instalare al Facebook Messenger.

  Desi nu este obligatoriu ca aceasta procedura sa functioneze in toate cazurile, daca nu aveti jailbreak facut o puteti incerca pentru ca alternativa presupune utilizarea aplicatiei Facebook in browserul Safari si functionalitatea nu este grozava. Desi Facebook a inceput sa restrictioneze accesul la chat inca de saptamana trecuta, in Romania putini utilizatori sunt afectati deocamdata.

7 COMENTARII

  1. Merge si fara sa o instalezi am ultimul update dai ignore la acelbanner si nu te obliga doar ca este un fel de reclama spam cum vreti voi sa ii spuneti