Samsung ironizeaza posesorii de iPhone-uri in marile aeroporturi de pe glob

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma Samsung a lansat un spot publicitar menit sa ironizeze posesorii de iPhone-uri, acestia fiind numit “wall huggers” (persoane care imbratiseaza peretii), in ideea de a evidentia faptul ca ele stau mai mereu cu terminalele pe langa o priza. Stim cu totii ca iPhone-urile nu au o autonomie a bateriei grozava, insa niciun smartphone nu are autonomie exceptionala, dar Samsung prefera sa atace oameni pentru a-si promova produsele.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=mzMUTrTYD9s&w=580&h=370]

  Daca in trecut ironia se limita la un spot publicitar, acum cei de la Samsung au dus ironia in aeroporturile in lumea intreaga, mai exact la prizele care permit incarcarea dispozitivelor electronice. Langa aceste prize este publicat un mesaj : Samsung Galaxy S5 with Ultra Power Saver Mode. So you have the power to be anywhere but here. prin care Samsung incearca sa convinga utilizatorii ca pot face mult mai multe lucruri cu un terminal Samsung.

  Problema in toata aceasta campanie este ca acel Ultra Power Saver Mode dezactiveaza peste 90% din functionalitatea unui Samsung Galaxy S5, lasand doar functia de telefonie/mesagerie, asa ca pentru Samsung transformarea unui smartphone intr-un dumb phone este cea mai mare realizare de pe glob.