iPhone 6 – Apple ia o decizie IMPORTANTA care ar putea afecta calitatea terminalelor

  Stim deja ca iPhone 6 se afla in faza de verificare si certificarea inaintea inceperii productiei in masa, insa se pare ca nu doar Foxconn va produce viitorul terminal al companiei Apple. Conform unor informatii aparute astazi si sustinute de zvonuri anterioare, compania Pegatron va fabrica jumatate dintre terminalele iPhone 6 comandate anul acesta de catre Apple, adica aproximativ 25 de milioane de unitati din cele 50 de milioane.

Apple’s upstream suppliers have begun shipping components for next-generation iPhones recently and Pegatron Technology is estimated to have landed half of the orders for the 4.7-inch model, indicating that Pegatron may supply 25 million of the estimated 50 million 4.7-inch next-generation iPhones shipped before the end of 2014, according to sources from the upstream supply chain.

  iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch este mentionat in informatiile aparute astazi si aceasta este prima oara cand Pegatron este aleasa pentru a produce din start un iPhone cu un design complet nou. Pegatron produce iPhone-uri de cativa ani pentru compania Apple, insa de fiecare data a preluat comenzi dupa Foxconn si nu a produs iPhone-urile care au fost comercializate in perioada lansarii.

  Avand in vedere alegerea acestui partener pentru fabricarea iPhone 6 chiar de la inceput, ramane de vazut daca in final calitatea dispozitivelor va fi aceeasi la fabricile Foxconn si Pegatron, cel din urma putand avea probleme mai mari de productie, sau produse finale cu probleme de functionare. In final, se speculeaza ca iPhone 6 ar putea fi lansat in octombrie pe piata, insa acest lucru pare improbabil avand in vedere ca prezentarea va avea loc pe 9 septembrie.

2 COMENTARII