iPhone 6 a intrat in stadiul de verificare finala inaintea inceperii productiei

  Desi s-a spus ca productia iPhone 6 a inceput inca de luna trecuta, noi informatii aparute astazi sugereaza faptul ca terminalul se afla abia in faza de verificare finala inaintea inceperii efective a productiei. Cei de la Foxconn produc acum un numar limitat de terminale pentru a vedea daca procesul de fabricatie poate fi imbunatatit si daca terminalele produse in fabricile sale au probleme de functionare.

  Daca dupa fabricarea acestui numar limitat de unitati se constata ca nu exista probleme majore, sau ca ele pot fi rezolvate, atunci Foxconn va incepe productia in masa a iPhone 6 in fabricile sale. Daca totusi exista probleme in procesul de fabricatie, atunci initierea procedurii de fabricare in masa a iPhone 6 va fi amanata pana cand toate problemele vor fi rezolvate, dar speranta este ca totul se va desfasura fara probleme.

  Avand in vedere ca luna trecuta s-a spus ca iPhone 6 a intrat deja in productie, exista posibilitatea ca in realitate sa fi fost vorba tot despre un proces de testare derulat la un partenerul Apple Pegatron. Daca Apple va incepe productia iPhone 6 la scara larga saptamana viitoare, atunci Apple ar trebui sa aiba suficiente unitati disponibile pentru lansare in toamna.