Samsung achizitioneaza compania Smart Things intr-o tentativa de a concura cu iOS 8 HomeKit

  SmartThings este unul dintre cei mai mari si mai cunoscuti producatori de dispozitive care ne permit sa controlam casa folosind iDevice-uri. Printr-un articol publicat pe blogul companiei americane, CEO-ul ei a anuntat oficial ca Samsung o va achizitiona, suma neoficiala fiind de 200 de milioane de dolari, ea urmand a functiona in continuare ca si companie independenta in cadrul Samsung Open Innovation Center group.

Today is a big day for SmartThings. I’m excited to announce that SmartThings has been acquired by Samsung and will operate as an independent company within Samsung’s Open Innovation Center group. We will continue to run SmartThings the way we always have: by embracing our community of customers, developers, and device makers and championing the creation of the leading open platform for the smart home. 

  Cei de la SmartThings au un magazin online in care puteti vizualiza multitudinea de produse ce permit monitorizarea casei sau controlarea luminilor, deschiderea usilor, etc, totul folosind doar terminale mobile. Se specula de cateva luni de zile ca Samsung cauta o companie de care sa se poata folosi in razboiul impotriva iOS 8 HomeKit si se pare ca SmartThings este alegerea sa, una destul de buna, avand in vedere ca recenta sa achizitie are parte de o popularitate destul de mare in SUA.