Apple implementeaza noi functii pentru sistemul de raportare a problemelor in Apple Maps pentru iOS 8

  Avand in vedere ca Apple Maps are o multitudine de probleme in ceea ce priveste afisarea corecta de informatii pentru locatii, compania Apple a implementat un sistem numit Report a Problem care permite raportarea problemelor privind informatiile gresite. In iOS 8 acest sistem a fost imbunatatit, compania americana implementand noi optiuni pentru trimiterea de poze cu locatiile reprezentate incorect de catre companie, insa nu doar atat.

  Avand in vedere ca pozele inregistrate in iDevice-uri contin si informatii despre geolocalizare, Apple poate analiza datele lor pentru a efectua corectiile necesare. Mai mult decat atat, compania Apple a implementat in sistemul Report a Problem si optiunea de a cere sa fim contactati de catre un reprezentant al Apple in momentul in care problema a fost rezolvata, cei din Cupertino incercand sa verifice daca totul a fost intr-adevar corectat.

  Toate aceste noutati vor fi disponibile exclusiv incepand cu iOS 8.

6 COMENTARII

  1. Well, ce aplicatii genereaza cel mai mare consum de baterie? E posibil ca una dintre ele sa-ti fi generat traficul, mai ales daca ai facut teste de viteza cu speedtest.