Android KitKat – o noua tema Android pentru iOS 7 (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=haiWHpL2rZI&w=580&h=370]

  Android KitKat este denumirea unei noi teme lansate in cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar dupa cum puteti vedea deja in clipul video de mai sus, vorbim despre o noua tema Android pentru iOS 7. Tema este conceputa pentru a functiona cu platforma Dreamboard disponibila de ani de zile in Cydia pentru iDevice-urile noastre, ea continand o interfata complet modificata pentru iOS si o multitudine de iconite speciale pentru aplicatiile noastre.

An Interface based on Android Kitkat for iOS7. A new complet interface for your iPhone 5/5C/5S ! Activate with DreamBoard. 100% Android navigation + appgrid. Possibility to configure the theme : – Edit mode for icons. – Add/Remove widgets.

  Tema Android KitKat poate afisa informatii despre vreme, are disponibile diverse widget-uri ce pot fi afisate in Springboard, iar per total vorbim despre o interfata similara cu cea a Android-ului celor de la GoogleAndroid KitKat este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT in repo-ul ModMyi al Cydia.