iPhone 6 – LG Display va fi principalul furnizor de ecrane

lg-display

  iPhone 6 urmeaza sa intre in productie de masa in perioada imediat urmatoare si se pare ca coreenii de la LG Display vor fi principalii furnizori de ecrane pentru viitorul terminal al companiei Apple. Coreenii au reusit sa convinga compania americana sa ii aleaga in detrimentul celor de la Samsung, Sharp si Japan Display, Apple colaborand cu cei de la LG inca de acum cateva luni de zile pentru a fabrica ecrane dedicate iPhone 6.

  Apple ar fi renuntat la Sharp inca din luna mai pentru fabricarea acestor ecrane, compania luand aparent decizia de a contractat si Innolux pentru a isi completa lista de furnizori pentru iPhone 6. Avand in vedere ca Apple ar fi comandat pana in 80 de milioane de terminale iPhone 6 pentru anul 2014, LG Display este doar o piesa din intregul angrenaj, insa in baza acestui zvon se pare ca ea va fi cea mai importanta dintre toate.

  Din pacate nu se stie nici daca LG Display va produce ecrane pentru iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch sau doar pentru unul dintre modele, insa mai multe vom afla in lunile urmatoare.