O statuie de ceara a lui Steve Jobs este folosita pentru a vinde iPhone 5S si casti Beats in China

  In imaginea de mai sus aveti prezentata o statuie de ceara care il reprezinta pe fostul celebru CEO al companiei Apple, Steve Jobs, ea fiind amplasata intr-un magazin chinez specializat pe vanzarea de produse Apple. Statuia face parte dintr-o campanie de marketing gandita de catre magazinul local, ea fiind utilizata pentru a creste vanzarile de terminale iPhone 5S, dar si pe cele ale castilor Beats, intrate recent in oferta companiei Apple.

  Statuia de ceara este o replica aproape fidela a modului in care se imbrata si arata Steve Jobs in cadrul conferintelor celor din Cupertino, dar nu se stie ce impact are ea asupra vanzarilor de produse. In China Steve Jobs este atat de iubit incat o multitudine de statui de ceara similare au fost facute in diverse parti ale tarii, majoritatea dintre ele fiind realizate destul de bine.

2 COMENTARII

  1. In prima poza ce tine Steve in mana numai Iphone nu e,e un android toata ziua cu camera frontala in coltul carcasei stanga sus! Daca ar fi dupa mine,as zice ca e un HTC One:-))