iPhone 6 usor curbat si complet asamblat apare in primele imagini

  In cursul serii trecute v-am prezentat primele informatii despre rezolutia iPhone 6 confirmata de iOS 8, iar astazi vorbim despre o versiune complet asamblata a dispozitivului, ea aparand pentru prima oara in imagini. Dupa cum puteti vedea deja din ele, terminalul are o structura usor curbata a carcasei, ea fiind combinata cu margini rotunde si cu un ecran ale carui margini sunt usor curbate spre exterior pentru a detalia o forma extrem de interesanta.

  Per total noul design iPhone 6 seamana intr-o foarte mare masura cu cel gandit de catre compania Apple pentru tabletele iPad Mini sau iPod Touch, iar aici includem butoanele de volum/power si difuzoarele amplasate in baza terminalului. Separat de acestea, se pare ca iPhone 6 va fi mai subtire decat iPhone 5S-ul lansat in cursul anului trecut, deci vorbim despre o reducere a grosimii de la 7.6 mm la probabil 6.6mm sau 7mm.

  Acestea fiind spuse, iPhone 6 va aduce un design complet diferit fata de cel utilizat in iPhone-urile lansate in ultimii ani si ramane de vazut cati il vor aprecia.

9 COMENTARII

  1. Iphone 6 are doar margini curbate, nu este deloc curbat. Dupa cum se vede suprafata de asezare si ecranul sunt perfect plane.