iPhone 6 va fi disponibil cu 16 GB spatiu de stocare, iata cat ar putea costa

  In cursul acestei zile v-am spus ca iPhone 6 128 GB este pregatit de catre compania Apple pentru lansare in cursul acestui an, dublarea spatiului de stocare disponibil fiind un upgrade cerut de multi ani de zile de catre posesorii de iDevice-uri. Desi se pare ca vom avea iPhone 6 128 GB, imaginea de mai sus ar trebui sa demonstreze faptul ca iPhone 6 16 GB va fi deasemenea disponibil pe piata, codul N61 vizibil in imagine apartinand terminalului iPhone 6.

  In ceea ce priveste pretul de vanzare, informatii aparute in cursul acestei zile, neconfirmate de alte surse de incredere, sugereaza faptul ca versiunile de baza ale iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch vor costa 750€, in timp ce cele ale iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch vor costa 950€. Practic pentru iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch 16 GB vorbim despre o crestere de 50€ a pretului fata de iPhone 5S 16 GB, in timp ce pretul pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch pare exagerat, dar nu stim pentru ce fel de capacitate este el exprimat.

  Ca sa fiu sincer cred ca pretul pentru iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch 16 GB are sanse destul de mari sa fie adevarat, asa ca ar fi bine sa va pregatiti pentru crestere.